Bideskinne mod tandskæren - Udviklet af specialtandlæge.

  • Ingen kogning nødvendig for tilpasning
  • Selvjusterende teknologi
  • Passer til alle mundstørrelser
  • Forebygger at du skærer og bider tænder
  • Fri for BPA, Latex og Phtalater
Køb her!

Bideskinne

Køb dine wellness produkter nedenfor

3 varer

3 varer

Almindelige bideskinner kræver kogning for at tilpasse den varme plastic i munden. Det gør ikke Beconfidents skinner.

Med Beconfident selv-justerende bideskinne-teknologi, har du to puder som komfortabelt passer mellem dine øvre og nedre kindtænder og genskaber den naturlige plads.

Bideskinnens puder har fire positioner, hvilket gør det nemt at passe til alle størrelser. De tilpasses fremad for en mindre pasform og bagud til et større pasform, samt med en ledded funktion til at passe vinklen på puderne.
Beconfident Dental Guard er exklusivt udstyret med en fleksibel, varmefølsom strimmel, der er placeret mellem din underlæbe, tænder og tandkød, og bruger kroppens temperatur til at hurtigt tilpasse sig til din mundanatomi. Beconfident Dental Guard udnytter naturligt væv for fastholdelse mellem dine læber, kind og tunge til at holde skinnen på plads. Der bliver ingen spænder på dine tænder, og du bruger ikke dine tænder til at holde skinnen på plads.

Vi ved at du vil sove bedre og få friskere liv med mindre hovedpine og mere daglig styrke.

Hans Berglund - DDS
Professionel Tandlæge og bestyrelsesmedlem

At vågne uden en kedelig hovedpine er en god start for dem der lider af tænderskæren.

En skinne vil tillade dig at sove trygt og sikkert. Skinnen beskytter dine tænder mod skader på emaljen, og den smerte der ofte forekommer i nakken og kæben, når tænderne trykkes sammen.

Skinnen kan nemt justeres for hvert individ og kræver ingen besøg hos tandlægen, hvilket gør bideskinnen helt unik. Selvfølgelig er alle vores okklusale bideskinner CE godkendt. Nu er det din tur til at vågne op udhvilet.

E-commerce and design by: Crealevant