Clear Skin Start Kit

Reducerer din acne og styrker huden. Komplet 2-trins-system til ca: 60 dagers brug

225 kr

Beconfident® Clear Skin Start Kit er et komplet system med alt du behøver for at reducere dine acne-problemer (komme af med bumser) i to enkle trin


Flasken med Prepare indeholder lactoperoxidas, der er en unik råmælksprodukt der begrænser acnebakterier med minimal irritation af huden. Produkterne er blide, men indeholder ingredienser, der effektivt reducerer dine symptomer på acne, samtidig styrker huden på længere sigt, og dermed forhindrer nye udbrud i at opstå.

Ved daglig brug af Reduce, styrker du din hud langsiktigt, så ny Acne ikke opkommer hvilket begrænser din Acne fremover. Reduce har den vigtige opgaven at gøre din hud mere modstandsdygtig.

Acne bekæmpes bedst i hver fase med korrekt mængde af de aktive ingredienser. Startpakken indeholder derfor to airless flasker, Prepare at starte med og Reduce for et langsiktigt resultat, og dermed bekæmpes din acne mest effektivt i hver fase. Du får også en Spot On pen til direktapplicering. Pennen er let at ta med, og du kan bruge den mere præcist, og så ofte du ønsker.

En guide og en mobil applikation er tilgængelig og vil give dig personlig vejledning gennem hele din behandling. Dette er dit første skridt til den perfekte hud. Start idag!

Fordeler med vores acne-startpakke


  • En revolutionerende behandling udviklet efter 20 års klinisk research på Lunds Universitet.

  • Top resultater- Klinisk testet.Reducerer din acne med ~ 30% inden for (3 uger) og ~ 65% inden for (6 uger). Vores metode viste sig at være endnu effektivere, (~ 80% ved 6 uger) når det kommer til aggressivere angreb.

  • Eventuelle nye Acne-angreb forsvinder meget hurtigere..

  • Fri fra salicylsyre – tørrer ikke ud din hud..

  • Indeholder Vitamin A, styrker og bygger op huden.

  • Udviklet og fremstillet i Sverige.Produktpræsentation på engelsk
Kig in på vores app. Klik her

Beconfidents Akne Start kit fik højeste karakter i BeautyBoulevards test

"Det kommer nok ikke som en overraskelse at hudplejeserien fra Beconfident får topkarakter af mig, den er i topklass. Jeg anbefaller den varmt til alle der har samme slags problemer med acne som jeg har."
19 april 2016, Cajsa Berntsson,Chefredaktör - BeautyBoulevard

Virkningsmekanisme i Acne Start Kit

Beconfidents Acne System angriber acne problemer på to forskellige måder. Først, reduceres de for forekomsten af acne viktige bacterier Propionebacterium acnes og Staphylococcus aureus. Derefter bygges styrken og elasticiteten i huden op og forhindrer opkomsten af acne men også lindrer nye acne-angreb. I modsætning til de fleste almindelige metoder på markedet, der indeholder acitylsalicylsyre så indeholder vores formula ingredienser, der ikke vil tørre ud huden eller giver andre generende bivirkninger.

Både Acne-Prepare og Acne-Reduce indeholder aktive stoffer udvundet af Bovine Colostrum -naturlig råmælk - I Prepare findes lactoperoxidas der er et enzym med meget stærke antibakterielle egenskaber. Dette enzym reducerer effektivt acnebakterierne Propionebacterium acnes og Staphylococcus aureus. Bakterierne findes normalt på huden, men ved at stærkt at begrænse dem reduceres risikoen for ny fremkomst og lindre symptomerne på acne.

Reduce indeholder store mængder af IgG (immunoglobolin G), der også udvindes av råmælk og som sammen med konjugeret A-vitamin forbedrer hudens kvalitet. IgG har en antibakteriel effekt og hjælper med at balancere hudens bakterieflora.

Collagen er et protein der hjælper med at opbygge hudens tykkelse og elasticitet, men når nedbrydningen er større end væksten bliver huden tyndere og bliver mer følsom. A-vitamin i Reduce har en meget god evne til at trænge ind i hudens celler og fremmer væksten af collagen, men også reducerer nedbrydningen. Den forbedrede hudkvalitet bidrager effektivt til at gøre den modstandsdygtig mod nye acne angreb. I en aktiv acnebehandling arbejder Prepare + Reduce sammen med at både lindre symptomerne på kort sigt og styrke hudens egen modstand på lang sigt. Når den aktive fase aftager og du ser klare tegn på bedring efter 4-6 uger, anbefaler vi at kun bruge Reduce. I næste aktive fase kombineres igen de to preparaten ifølge instruktionerne. Det er vigtigt at gennemføre det fulde behandlingsforløb for 4-6 uger til de bedste langsigtede resultater.

Be the first to review this product

Reviews

Skriv til os

Du anmelder Clear Skin Start Kit

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Antal stjerner:
New

E-commerce and design by: Crealevant