Clear Skin Start Kit

Reducerer din akne og styrker huden. Komplet 2-trins-system til ca: 60 dages brug

225 kr

Beconfident® Clear Skin Start Kit er et komplet system med alt du behøver for at reducere dine akne-problemer (komme af med bumser) i to enkle trin


Flasken med Prepare indeholder lactoperoxidas, der er et unik råmælksprodukt, der begrænser aknebakterier med minimal irritation af huden. Produkterne er blide, men indeholder ingredienser, der effektivt reducerer dine symptomer på akne, styrker huden på længere sigt, og dermed forhindrer nye udbrud i at opstå.

Ved daglig brug af Reduce, styrker du din hud på lang sigt, så ny akne ikke opstår, hvilket begrænser din akne fremover. Reduce har den vigtige opgave at gøre din hud mere modstandsdygtig.

Akne bekæmpes bedst i hver fase med korrekt mængde af de aktive ingredienser. Startpakken indeholder derfor to airless flasker, Prepare at starte med og Reduce for et langsigtet resultat, og dermed bekæmpes din akne mest effektivt i hver fase. Du får også en Spot On pen til direkte påføring. Pennen er let at tage med, og du kan bruge den mere præcist, og så ofte du ønsker.

En guide og en mobil applikation er tilgængelig og vil give dig personlig vejledning gennem hele din behandling. Dette er dit første skridt mod perfekt hud. Start idag!

Fordele med vores akne-startpakke


  • En revolutionerende behandling udviklet efter 20 års klinisk research på Lunds Universitet.

  • Top resultater- Klinisk testet.Reducerer din akne med ~ 30% inden for (3 uger) og ~ 65% inden for (6 uger). Vores metode viste sig at være endnu mere effektiv, (~ 80% ved 6 uger) når det kommer til aggressive angreb.

  • Eventuelle nye akne-angreb forsvinder meget hurtigere..

  • Fri fra salicylsyre – udtørrer ikke din hud..

  • Indeholder Vitamin A, styrker og opbygger huden.

  • Udviklet og fremstillet i Sverige.Produktpræsentation på engelsk
Kig ind på vores app. Klik her

Beconfidents Akne Start kit fik højeste karakter i BeautyBoulevards test

"Det kommer nok ikke som en overraskelse, at hudplejeserien fra Beconfident får topkarakter af mig, den er i topklasse. Jeg anbefaler den varmt til alle, der har samme slags problemer med akne, som jeg har."
19 april 2016, Cajsa Berntsson,Chefredaktör - BeautyBoulevard

Virkningsmekanisme i Akne Start Kit

Beconfidents Akne System angriber akne problemer på to forskellige måder. Først, reduceres forekomsten af Propionebacterium acnes og Staphylococcus aureus, som er skyld i akne. Derefter bygges styrken og elasticiteten i huden op og forhindrer fremkomsten af akne, men også lindrer nye akne-angreb. I modsætning til de fleste almindelige metoder på markedet, der indeholder acitylsalicylsyre, så indeholder vores produkt ingredienser, der ikke vil udtørre huden eller giver andre generende bivirkninger.

Både Akne-Prepare og Akne-Reduce indeholder aktive stoffer udvundet af Bovine Colostrum -naturlig råmælk - I Prepare findes lactoperoxidas, der er et enzym med meget stærke antibakterielle egenskaber. Dette enzym reducerer effektivt aknebakterierne Propionebacterium acnes og Staphylococcus aureus. Bakterierne findes normalt på huden, men ved at stærkt begrænse dem reduceres risikoen for ny fremkomst og symptomerne på akne lindres.

Reduce indeholder store mængder af IgG (immunoglobolin G), der også udvindes af råmælk, og som sammen med konjugeret A-vitamin forbedrer hudens kvalitet. IgG har en antibakteriel effekt og hjælper med at balancere hudens bakterieflora.

Collagen er et protein der hjælper med at opbygge hudens tykkelse og elasticitet, men når nedbrydningen er større end væksten bliver huden tyndere og bliver mere følsom. A-vitamin i Reduce har en meget god evne til at trænge ind i hudens celler og fremmer væksten af collagen, men reducerer også nedbrydningen. Den forbedrede hudkvalitet bidrager effektivt til at gøre den modstandsdygtig mod nye akne angreb. I en aktiv aknebehandling arbejder Prepare + Reduce sammen med både at lindre symptomerne på kort sigt og styrke hudens egen modstand på lang sigt. Når den aktive fase aftager og du ser klare tegn på bedring efter 4-6 uger, anbefaler vi, at du kun bruger Reduce. I næste aktive fase kombineres igen de to preparaten ifølge instruktionerne. Det er vigtigt at gennemføre det fulde behandlingsforløb for 4-6 uger for de bedste langsigtede resultater.

Be the first to review this product

Reviews

Skriv til os

Du anmelder Clear Skin Start Kit

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Antal stjerner:
Nyhed

E-commerce and design by: Crealevant