FAQ om tandblegning

Hvordan foregår det?

Alle pakker indeholder alt du behøver for at få et blændende hvidt smil: 10 ml tandblegningsgel som rækker til 10 behandlinger, 3 stk tandskinner (en ekstra hvis du mister en), nuanceguide og udførlig brugsanvisning. Først formes tandskinnen ved at ligge den i varmt vand, derefter påføres blegegelen på de tænder som skal bleges. Tag derefter tandskinnen i munden og blegeprocessen starter omgående. Behandlingen gentages en gang om dagen indtil det ønskede resultat er opnået..

Hvornår ser jeg et resultat?

Normalt ser man en nuanceforskel allerede efter den første behandling. De fleste bleger mellem 4-8 gange.

Er det sikkert?

Ja, det er sikkert. Vore produkter har været brugt i over 20 år og blegemetoden er præcis den samme som hos tandlægen. Beconfident stiller ekstremt høje krav til samtlige leverandører og vi kan trygt påstå at vore produkter har den absolut højeste kvalitet. Vi sælger også til klinikker i Skandinavien hvilket stiller høje krav til dokumentation, høj kvalitet er med andre ord et must. Beconfidents produkter er også FDA godkendte. FDA er et af verdens mest strikse testinstitutter. Vi har desuden testet vores produkter på et uvildigt tysk testlaboratorium. Vor forretningside er ikke at udbyde den billigste tandblegning. Vort mål er at levere tandblegningsprodukter som virkelig fungerer og som overgår dine forventninger.

Kan tandblegning skade mine tænder og mine gummer?

Peroxidfrie tandblegningsprodukter er både sikre og effektive, og skader hverken tænder eller gummer. Der er offentliggjort mange rapporter om bivirkninger ved brug af tandblegningsprodukter der indeholder peroxider. Disse rapporter gjorde med de samme at "The Scientific Committee on Consumer Products (SCCP)" straks igangsatte nye undersøgelser om virkningen af oral og deltalprodukter indeholdende peroxider, og ud af disse resultater kom der en del opdateringer samt nye EU direktiver og regulationer i blandt andet England. Salget af tandblegningsprodukter i England og Europa, som indeholder mere end 0,1% hydrogene peroxider, eller produkter som afgiver mere end 0,1% hydrogene peroxider, er nu forbudte.

Hvad er T.E.A?

Triethanolamine (TEA): TEA bliver brugt til at balancere PH værdien og tykne fx forskellige former for gel. Det er en helt almindelig ingrediens i "milde" kosmetik produkter, og TEA er kendt for at kunne afstedkomme allergiske reaktioner. TEA kan irritere øjnene og kan tørt hår og tør hud. Ved vedvarende brug, kan TEA blive absorberet i kroppen, akkumulere og blive giftigt. Istedet for TEA, bruger Beconfident Trolamin, en naturlig kemisk forbindelse, som er et mere sikkert alternativ der ikke giver allergiske reaktioner eller ophober giftstoffer i kroppen.

Hvorfor koster tandblegningskit til hjemmebrug mindre end at få en tandblegning hos tandlægen?

Når du køber et tandblegningskit til hjemmebrug betaler du kun for produkterne. En tandblegning hos tandlægen inkluderer derimod følgende:

 • Tandlægens tid
 • Værktøj
 • Produkter
 • Brug af tandlægeklinikken
 • Desuden medlemmer og personale inklusiv sygeplejersker og receptionister etc.

Hvor gode er et tandblegningskit til hjemmebrug sammenlignet med en tandblegning hos tandlægen?

Beconfidents tandblegningskits er 100% peroxidefrie, produceret af mange naturlige og økologiske ingredienser og er udviklet af en af de mest respekterede professionelle inden for tandblegnings- og mundhygiejneindustrien, Dr. Martin Giniger. Beconfident tandblegningsbehandlinger til hjemmebrug er problemfrie, tids- og pengebesparende samt sparer dig for at skulle booke tid og transporten til tandlægen. Tandlægers tandblegningsmidler indeholder i mange tilfælde peroxid. Videnskabelige studier har bevist, at peroxidholdige produkter kan beskadige tænder og gummer, hvilket har ført til en nylig ændring i EU’s direktiv og Storbritanniens regulationer med henblik på peroxidindhold i mundhygiejneprodukter. Produkter til tandblegning som indeholder peroxid er generelt ikke egnet til folk med sensitive tænder, fordi dette kan bidrage til øget tandfølsomhed og ’Zingers’. Zingers er et udtryk brugt af tandlæger for skarp, pludselig smerte i tænderne.

Hvad er fordelene ved tandblegningsprodukter til hjemmebrug?

Vi har ingen omkostninger til personale, vi køber ind i store mængder direkte fra vores fabrikanter og vi har ikke dyre lokaler med god beliggenhed eller omkostninger til marketing. Vores ambition er at levere det bedste produkt inden for tandblegning, og derfor vil vi aldrig være den billigste løsning. Vores forretning er ikke billig tandblegning. Din sikkerhed og din tilfredshed er vores allerhøjeste prioritet.

Beconfidents tandblegning og mundhygiejneprodukter

Er Beconfidents produkter sikre at bruge?

Ja, Beconfidents produkter er meget sikre at bruge, produkterne indeholder ingen peroxid og overholder derfor det nye EU direktiv og Storbritanniens regulationer. Beconfidents tandblegning og mundhygiejneprodukter er godkendt af både FDA og EU / UK. Følg altid instruktionen, som leveres med produktet.

Beskadiger Beconfidents produkter min tandemalje?

Nej, Beconfidents produkter skader ikke tændernes emalje, da de ikke indeholder peroxid eller andre skadelige stoffer såsom TEA.

Gør det ondt at bruge Beconfidents tandblegning?

Nej, brug af Beconfidents produkter gør ikke ondt, da de er peroxidfrie og desuden frie for skadelige stoffer såsom TEA, hvorfor der heller ikke sker skade på tændernes emalje. Imidlertid kan peroxidholdige tandblegningsprodukter kan resultere i følsomme tænder og ’Zingers’. Zingers er et udtryk brugt af tandlæger for skarp, pludselig smerte i tænderne.

Gør det ondt, hvis jeg har følsomme tænder?

Nej, brug af Beconfidents produkter gør ikke ondt, da de er peroxidfrie og desuden frie for skadelige stoffer såsom TEA, hvorfor der heller ikke sker skade på tændernes emalje. Imidlertid kan peroxidholdige tandblegningsprodukter kan resultere i øget tandfølsomhed og ’Zingers’. Zingers er et udtryk brugt af tandlæger for skarp, pludselig smerte i tænderne.

Indeholder Beconfidents produkter peroxid?

Nej, Beconfidents produkter fuldstændig peroxidfrie og overholder det nye EU direktiv og Storbritanniens regulationer med hensyn til hydrogenperoxid i tandblegningsprodukter til hjemmebrug.

Indeholder Beconfidents produkters fluorid?

Ja. Natriumfluorid; 0.0243% (0.15% v/v fluorid ion). Fluorid ioner hjælper til at remineralisere tændernes emalje og beskytter mod huller.

Er der risiko for bivirkninger, når man benytter Beconfidents produkter?

Nej, der er i øjeblikket ingen kendte bivirkninger associeret med Beconfidents tandblegnings- og mundhygiejneprodukter. Beconfidents produkter er blevet prøvet og testet og er FDA godkendt og kompatibel med EU / UK (CE) regler.

Er Beconfidents produkter officelt godkendt af et eller flere styrende organer?

Ja, Beconfidents tandblegning og mundhygiejneprodukter er FDA godkendt og EU-kompatible.

Er Beconfidents produkter egnet til enhver?

Beconfidents produkter er egnet til alle personer over 18 år med sunde tænder og tandkød.

Beconfidents tandblegningsbehandlinger bør ikke bruges, hvis du har en infektion i munden, karies/huller i tænderne eller tandkødssygdomme. Du bør lade dine tænder og dit tandkød at hele før nogen form for tandblegningsbehandling for at undgå at irritere såret / infektionen. Hvis din infektion ikke forsvinder bør du besøge din tandlæge.

Hvor gammel bør jeg være for at bruge Beconfidents produkter?

Beconfidents produkter er egnet til alle personer over 18 år med sunde tænder og tandkød.

Kan jeg bruge Beconfidents produkter, mens jeg er gravid eller ammer?

Beconfident kan ikke anbefale, hvorvidt man må bruge tandblegningsprodukter under graviditet eller amning, da der ikke er tilstrækkelig med studier af dette emne. Hvis du er i tvivl, kontakt da din læge før du benytter tandblegningsprodukter.

Er Beconfidents produkter lette at anvende?

Ja, Beconfidents produkter er meget nemme at bruge. Der findes forskellige Beconfident blegningsprodukter til alle behov og livsstile, inklusiv en rod- og problemfri Dual Foam to-trins rensende og blegende tandpasta og en tandblegningspen. Klik her for at vise.

Er der noget jeg ikke bør gøre under behandlingen?

For at opnå det bedst mulige resultat bør du undgå farvede føde- og drikkevarer umiddelbart efter behandlingen og hold forbruget på et minimum imellem behandlinger. Prøv eventuelt The White Diet. The White Diet hjælper med at sikre, at du får det bedst mulige resultat under din blegningsbehandling med et Beconfident tandblegningskit. Vælg desuden føde- og drikkevarer, som kan give misfarvning af tænderne, fra.

Hvad sker der med mine tænder under Beconfident blegningsprocessen?

Beconfidents produkter har en neutral pH, hvorfor emaljen på tænderne ikke udsættes for skadelige virkninger på nogen form for klinisk målbar made. Tandpletter løftes simpelth væk af behandlingen og tilbageværende pletter gøres farveløse, hvilket resulterer i hvidere tænder. Fluorid ioner i Beconfidents blegningsprodukter hjælper til at remineralisere tændernes emalje og beskytter imod huller.

Bør jeg bade bruge min almindelige tandpasta og Dual Foam eller WhiteAmin?

Nej, der er ingen grund til at bruge en anden tandpasta sideløbende med Beconfident Dual Foam eller WhiteAmin tandpasta. Disse produkter skal bruges som en almindelig hverdagstandpasta.

Kan jeg bruge Beconfidents produkter hver dag?

Ja, Beconfident Dual Foam og WhiteAmin tandpasta skal bruges som en almindelig hverdagstandpasta.

Hvordan skal jeg opbevare mine Beconfident tandblegningsprodukter?

For at opnå så lang holdbarhed som muligt, skal Beconfidents produkter opbevares mørkt og koldt. Udsæt ikke produkterne for direkte sollys eller temperaturer over 29.4°C.

Beconfident blegningsgel kan opbevares i køleskab i op til 2 år.

Hvilke ingredienser er der i?

Beconfident blegningsgel

Glycerin fra økologiske grøntsager (Kosher, USP), økologisk naturlig bagepulver (Kosher, USP), kaliumnitrat, økologisk kosher glutenfri aromaekstrakter, naturlig xylitol, carbomer 940, sorbitol, trolamine, aloe vera-blad juice, granatæblekerne ekstrakt, kamilleblomstekstrakt.

Beconfident Dual Foam tandpasta (Rensning):

Vand (Aqua), alcohol, glycerin, poloxamer 188, polysorbate 20, aroma, natriumsaccharin, sucralose, koffein, acesulfamkalium, natrium lauret sulfat, poloxamer 407, menthol, natriumcitrat, natriumbenzoat.

Beconfident Dual Foam tandpasta (Blegning):

Vand (Aqua), alcohol, menta piperita olie, natrium lauret sulfat, natriumsaccharin, sucralose, poloxamer 407, natrium coco-sulfat, dinatrium EDTA, natriumcitrat, kaliumhydroxid, limonen, linalool.

Er Beconfidents produkter testet på dyr?

Nej, Beconfidents produkter er ikke testet på dyr. Beconfident er en omsorgsfuld virksomhed, som ikke tror på, at dyreforsøg med Beconfidents tandblegning og mundhygiejneprodukter vil være meningsfuldt. Dermed overholdes ’The Cosmetic Products (Safety) Regulations 2008’ om restriktioner I forhold til .

Før blegning

Bør jeg forberede mine tænder før jeg begynder en Beconfident behandling?

Den bedste made at forberede dine tænder før tandblegning er at børste dine tænder uden tandpasta.

Kan jeg blege mine tænder, hvis jeg har fyldninger, facader eller tandsmykker?

Ja, du vil stadig være i stand til at bruge blegende behandlinger, selvom fyldninger og facader (alt andet end den naturlige tand) ikke vil blive bleget, fordi Beconfidents produkter er designet til at blege emaljen.

Kan jeg blege mine tænder, hvis jeg har en blist eller en anden infektion i munden, karies / huller i tænderne eller tandkødssygdomme?

Nej, du bør lade din mund og dit tandkød hele før du begynder enhver form for tandblegning for at undgå irritation af såret / infektionen. Hvis infektionen ikke forsvinder bør du besøge din tandlæge / læge.

Resultater af blegning

Hvordan hvide bliver mine tænder?

Tænder er unikke og vil bleges tilbage til den individuelle persons naturlige hvide tandnuance. Personer som har meget plettede tænder som følge af forbrug af mørke føde- og drikkevarer samt rygning vil opleve hurtigere og mere mærkbare resultater, da pletterne er mørkere. Du kan blive overrasket over, hvor vide dine tænder kan blive.

Hvor lang tid varer resultatet?

Resultatet varer typisk tre til seks måneder eller mere. I vores kliniske studier var der ingen testpersoner, som, efter 18 måneder, var vendt tilbage til deres tandfarve ved forsøgets start. Det er svært at sige, hvor lang tid resultaterne varer, da de afhænger af emaljens tilstand, typen af tandpletter, personens diæt og om personen ryger. Det er vigtigt at huske, at tænder vil blive en anelse mørkere hver dag efter blegning. Hvor mørke de bliver afhænger af personens diæt. Tandblegning er ikke en permanent løsning og regelmæssige behandlinger er nødvendigt for at holde tænderne smukt hvide.

Hvor hurtigt vil jeg begynde at se resultater?

Tænder er unikke for ethvert individ. Tiden det tager at bemærke resultater varierer fra person til person. Nogle vil se resultater allerede efter første behandling, mens andre kan opleve, at det tager lidt længere tid før de opdager en forandring. Personer med meget plettet tandemalje som følge af forbrug af mørke føde- og drikkevarer og rygning vil som regel se resultater hurtigere, da det vil synes mere indlysende, når deres tænder bliver bleget. Tip: Tag før og efter billeder. Det giver dig mulighed for at se resultatet af, hvor hvide dine tænder er blevet i forhold til før Beconfident tandblegningen.

Hvor ofte bør jeg blege mine tænder?

Beconfident anbefaler, at man begrænser sine Beconfident tandblegninger til maksimum tre til 4 uger I træk, hver tredje måned. Imidlertid i vores kliniske studier er der ingen ugunstige effekter, når personer har bleget deres tænder kontinuerligt.

Tandlæger

Bør jeg snakke med min tandlæge før jeg bruger Beconfidents tandblegning?

Det er ikke nødvendigt at snakke med din tandlæge inden brug af Beconfidents tandblegningsprodukter, men hvis du har bekymringer eller yderligere spørgsmål angående tandblegning eller Beconfidents tandblegningsprodukter kan du kontakte din tandlæge eller vores kundeservice. Beconfidents produkter er FDA godkendt og EU-kompatible og udviklet af Dr. Martin Giniger, som anses for den ledende autoritet og mest vidende ekspert inden for formulering af håndkøbs dentale produkter og tandblegningsbehandlinger.

Anbefaler tandlæger Beconfidents produkter?

Beconfidents tandblegning og mundhygiejneprodukter er udviklet af en af de mest respekterede fagfolk i industrien, Dr. Martin Giniger.

Hvor gode er et tandblegningskit til hjemmebrug sammenlignet med en tandblegning hos tandlægen?

Tandlægers tandblegningsbehandlinger ingeholder i mange tilfælde peroxid. Videnskabelige studier har bevist, at peroxidholdige produkter kan beskadige tænder og gummer, hvilket har ført til en nylig ændring i EU’s direktiv og Storbritanniens regulationer med henblik på peroxidindhold i mundhygiejneprodukter.

Indeholder Beconfidents produkter peroxid?

På grund af det nye EU direktiv og Storbritanniens regulationer er det kun tandlæger, som må tilbyde en behandling, som indeholder op til 6% hydrogenperoxid sammenlignet med tandblegningskits til hjemmebrug, som lovligt må indeholde 0.1% hydrogenperoxid. Dette betyder dog ikke, at tandblegningskits til hjemmebrug ikke virker, det betyder derimod, at de faktisk er mere sikre for tændernes emalje og ikke forårsager ætsninger eller sår i munden som peroxid kan.

Kan dette bruges som erstatning for regelmæssige tandlægebesøg?

Nej, tandblegning og mundhygiejneprodukter til hjemmebrug kan aldrig erstatte regelmæssige tandeftersyn hos din tandlæge.

FAQ om hudpleje & akne

Om Akne

Generelt beskrives akne som en fire-trins proces før man overhovedet kan se, det man ville referere til som akne, det være sig en talgknop, en hudorm eller en rød bule.

 • Naturlig eller øget production af olie eller talg.
 • Porer tilstoppes af døde hudceller og olie.
 • Bakterier begynder at formere sig indeni tilstoppede porer.
 • Naturlig immunrespons til bekæmpelse af bakterier forårsager rødmen og inflammation.

Det kan være nyttigt at vide, at der er rigtig mange mennesker, som lider af akne i en eller anden form. Du er ikke alene om det. 15-20% af alle teenager oplever akne i moderat til alvorlig omfang. 30% af alle teenagere har, på et tidspunkt, akne, som kræver behandling. Akne kan også forekomme senere i livet, men ikke lige så hyppigt.

Ved brug af anti-akne produkter og Anti Acne App’en vil vi fortælle om følgende typer og stadier af akne.

 • Talgknop: små hvide bumser
 • Hudorme: små sorte bumser
 • Papler: røde bumser
 • Pustler: røde bumser, gullige i midten

Får man akne af at være beskidt?

Nej, du får ikke akne af at være beskidt, men det kan være med til at tilstoppe hudporerne. Derfor anbefaler vi, at man vasker sit ansigt op til to gange om dagen med en mild sæbe og lunkent vand. Hvis man vasker ansigt for ofte tørrer huden ud, hvilket ikke er godt.

Der findes noget smuds f.eks. motorolier, som kan have en signifikant negativ indflydelse.

Kan man kurere akne?

Nej, der findes ingen metoder til at kurere akne, fordi det er afhængigt af hormoner. Alle akne behandlinger hæmmer blot symptomerne på akne. Problemerne med akne forsvinder for langt de fleste efter puberteten.

Kan diæt have en effekt på akne?

Der findes ikke videnskabeligt troværdigt bevis på, at diæt kan have en effekt på akne. Det er derimod vigtigt, at du spiser en varieret kost. Hvis du føler, at din hud får det bedre, når du undgår visse ting i din kost, så kan det være noget, som virker for dig.

Kan motion have en effekt på akne?

Generelt har motion ingen negativ effekt på akne. En moderat mængde motion anses generelt for at være positivt. Imidlertid kan chlorin fra svømmebassiner have en negative effekt på din hudkvalitet og derved øge dit akne problem. Chlorin i sig selv kan også have indflydelse på udviklingen af akne, så vi anbefaler, at man bader grundigt efter ophold i svømmebassiner med chlorin.

Kan solbadning have en effect på akne?

Akne påvirkes ikke I sig selv, hvis man udsætter det for sol, men din skin kan tage skade, hvilket kan svække hudens kvalitet og evne til at forblive sund. Tænk dig om, når du solbader og brug solcreme til at beskytte huden.

Kan rygning have en effekt på akne?

Rygning har generelt en negative indflydelse på dit helbred og din hud, hvilket kan have en indirekte negativ indflydelse på forekomsten af akne.

Smitter akne?

Nej, akne smitter ikke. Vi anbefaler dog, at du undlader at røre ved aknen, fordi dine fingre med stor sandsynlighed ikke er 100% rene, og de kan derfor overføre bakterier til din hud.

Hvad anses for at bidrage til forekomsten af akne?

 • Medicin (læs erklæringen for alle de produkt, som du benytter)
 • Kosmetik (såsom oliebaseret)
 • Mekaniske faktorer (f. eks. når bumserne klemmes med fingrene eller tætsiddende masker)
 • Hormonel indflydelser (f.eks. anabolske steroider under puberteten)
 • Kemikalier (såsom skæreolier, tjære, chlorererede forbindelser)

Akne og makeup

Der er hovedsageligt to ting, som du bør overveje. Først og fremmest bør du vaske al makeup af før du bruger akne produkter. For det andet bør du undgå oliebaseret makeup.

Generel behandling af akne

Det er vigtigt at huske, at man ikke kan kureere akne. Behandling af akne reducerer blot risikoen for akne udbrud.

Om du skal behandle din akne eller ej er et personligt valg. Hvis du føler, at din akne har en negativ effekt på dit liv, kan du reducere problemerne gennem en behandling. Du skal dog være opmærksom på behandling af akne generelt udføres med forskellige produkter og metoder, som reducerer risikoen for akne udbrud. Akne kan føre til ar. Selv mild akne kan føre til a rog bør behandles i de tidligere stadier.

Det kan altid være til stor hjælp både at lytte til, hvordan dine venner håndterer deres akne, og hvad eksperter anbefaler. Vi anbefaler, at du ikke eksperimenterer med produkter og metoder, som endnu ikke har bevis for at have positive effekter på problemet. Det kan endda skabe flere problemer end du har i forvejen.

Generelle anbefalinger

Smuds og akne

Smuds forårsager ikke akne, men kan tilstoppe hudens porer. Derfor anbefaler vi, at man vasker sit ansigt op til to gange dagligt med en mild sæbe og lunkent vand. Hvis man vasker ansigtet for ofte tørrer huden ud, hvilket ikke er godt.

Kurere akne

Der findes ingen metoder, som kan kurere akne, fordi akne forårsages af hormoner. Alle akne behandlinger reducerer blot risikoen for akne udbrud. For de fleste forsvinder eller forbedres aknen efter puberteten.

Diæt og akne

Der findes ikke videnskabeligt troværdigt bevis på, at diæt kan have en effect på akne. Det er derimod vigtigt, at du spiser en varieret kost. Hvis du føler, at din hud får det bedre, når du undgår visse ting i din kost, så kan det være noget, som virker for dig.

Motion og akne

Generelt har motion ingen negativ effekt på akne. En moderat mængde motion anses generelt for at være positivt. Imidlertid kan chlorin fra svømmebassiner have en negative effekt på din hudkvalitet og derved øge dit akne problem. Chlorin i sig selv kan også have indflydelse på udviklingen af akne, så vi anbefaler, at man bader grundigt efter ophold i svømmebassiner med chlorin.

Solbadning og akne

Akne påvirkes ikke I sig selv, hvis man udsætter det for sol, men din skin kan tage skade, hvilket kan svække hudens kvalitet og evne til at forblive sund. Tænk dig om, når du solbader og brug solcreme til at beskytte huden.

Rygning og akne

Rygning har generelt en negative indflydelse på dit helbred og din hud, hvilket kan have en indirekte negativ indflydelse på forekomsten af akne.

Smitter akne?

Nej, akne smitter ikke. Vi anbefaler dog, at du undlader at røre ved aknen, fordi dine fingre med stor sandsynlighed ikke er 100% rene, og de kan derfor overføre bakterier til din hud.

Medicin og akne

Medicin kan bidrage til forekomst af akne (læs erklæringen for alle de produkt, som du benytter).

Oliebaseret kosmetik og akne

Oliebaseret kosmetik kan bidrage til forekomst af akne.

At klemme akne

Mekaniske faktorer (f. eks. når bumserne klemmes med fingrene eller tætsiddende masker) kan bidrage til forekomst af akne.

Hormoner og akne

Hormonelle indflydelser, såsom anabolske steroider, kan bidrage til forekomst af akne.

Kemikalier og akne

Kemikalier, såsom skæreolier, tjære og chlorerede stoffer kan bidrage til forekomsten af akne.

Midlertidig afbrydelse

Alle former for behandling af akne er langsigtet. Det betyder, at du bør prøve at følge de daglige anbefalinger for din behandling. Husk på at akne ikke kan kureres. Behandlingen involverer påvirkning af de faktorer, som bidrager til forekomsten af akne.

Øg behandlingens effektivitet

Anbefalingerne som vi kommer med er baseret på resultatet af flere stuider. Hvis du bruger produktet oftere kan det sommetider være mere fordelagtigt.

Skal jeg vaske mit ansigt oftere?

Nej, der er en risiko for, at du udtørrer din hud, hvilket gør den endnu mere sensitiv. Generelt anbefaler vi, at man vasker sit ansigt to gange dagligt med mild sæbe og lunkent vand.

Make-up og akne

Med hensyn til make-up er der to ting, man bør være opmærksom på. Fjern altid make-up inden brug af akne produkter og lad akne produkterne tørre efter påføringen inden du påfører make-up. Man bør undgå oliebaserede produkter.

Fototerapi og akne

Forskellige former for fototerapi anbefales som regel ikke til behandling af akne.

Webshop relatedere spørgsmål og svar

Your Order

Hvordan ved jeg, at I har modtaget min ordre?

Så snart man har placeret en ordre hos os, modtager man en ordrebekræftelse på mail. Hvis det sker, at man ikke har fået en ordrebekræftelse, kontakt da vores kundeservice. For kontaktinformation se nedenfor.

Hvad gør jeg, hvis jeg bemærker, at jeg har tastet forkerte oplysninger efter, at jeg har gennemført min ordre?

Kontakt vores kundeservice med nedenstående kontaktoplysninger så hurtigt som muligt, så de kan nå at ændre din ordre. Når en ordre først er hentet og pakket af vores lagermedarbejdere kan vi ikke ændre din ordre. Vi henviser til vores Handelsbetingelser, hvor du kan finde flere oplysninger og information om levering.

Kan jeg annullere min ordre?

Ja. Kontakt vores kundeservice med nedenstående kontaktoplysninger så hurtigt som muligt, så de kan nå at annullere din ordre. Når en ordre først er hentet og pakket af vores lagermedarbejdere kan vi ikke ændre din ordre. Vi henviser til vores Handelsbetingelser, hvor du kan finde flere oplysninger og information om levering.

Levering

Er leveringsemballagen diskret?

Ja. Alle Beconfidents produkter købt direkte fra os afsendes i diskret, almindelig og beskyttende emballage.

Hvem leverer min ordre?

Beconfident anvender flere leverandører afhængig af din bopæl. Fragten er altid gratis.

Hvornår modtager jeg min ordre?

Ordrer modtaget før klokken 16:00 mandag til fredag afsendes same dag (eksklusiv bank- & helligdage).

Gratis levering fra dag til dag.

Hvad koster levering?

Beconfident tilbyder gratis levering fra dag til dag

Hvad sker der, hvis jeg ikke modtager min ordre?

Hvis du ikke har modtaget din ordre indenfor 5 hverdage af modtagelse af vores afsendelsesbekræftelse, kontakt venligst vores kundeservice med nedestående kontaktoplysninger. Skriv desuden dit navn, ordrenummer, ordredato og hvilket produkt du har bestilt i kommentaren.

Hvor leverer I?

Beconfident leverer på alle postadresser i Danmark.

Kan I levere til postboksadresser?h3>

Ja det kan vi. Alle vores fragtleverandører tilbyder levering til postboksadresser.

Kan jeg få min ordre leveret til en anden adresse end fakturaadressen?

Ja, dette er en mulighed under ved betalingen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke er hjemme, når mit produkt leveres?

Det afhænger af fragtleverandøren I dit område. Leverer vi med PostDanmark i dit område, vil din levering bliver afleveret I din postkasse. Alternativt vil du i din postkasse finde besked om hvor du kan afhente din forsendelse fra Beconfident.

Betaling

Hvordan placerer jeg en ordre?

Placering af en ordre hos os er simple, og der er mulighed for forskellige betalingsmetoder. For mere information om at placere en ordre, se ”Sådan Bestiller Du” i bunden af siden.

Skal jeg oprette en konto for at placere en ordre?

Ja, det er nødvendigt at oprette en konto for at placere en ordre på vores hjemmeside. Oprettelse af en konto giver følgende fordele:

 • Hurtig betalingsproces. Næste gang du placerer en orde hos Beconfident behøver du ikke, at skrive dit navn, emailadresse, postnummer eller leveringsadresse (medmindre du ønsker at ændre din leveringsadresse.
 • Nyhedsbrev. Der er mulighed for at skrive sig op til vores nyhedsbrev for eksklusive rabatter og de seneste Beconfident nyheder.

Kan jeg placere min ordre og betale over telefonen?

Ja, kundeservice er altid til tjeneste. Hvis du foretrækker denne made at bastille på, kun du bruge nedenstående kontaktoplysninger.

Telefon: +46-768-710910
(Opkaldet takseres til almindelig telefontakst til Sverige)

Kundeservice er tilgængelig på følgende tidspunkter (eksklusiv bank helligdage):

 • Mandag til fredag: 08:00 – 18:00
 • Lørdag: 09:00 – 17:00
 • Søndag: 10:00 – 17:00

Er betalingen sikker?

SSL

Alle transaktioner på denne hjemmeside behandles ved brug af SSL, Secure Socket Layer, en krypteringssoftware indbygget i webbrowseren, hvilket forhindrer alle andre adgang til information udvekslet mellem browser og server. Dette beskytter desuden overførslen af al personlig information til vores server. På de fleste computere vil du se en hængelås i bunden eller toppen af din browser, hvilket indikerer, at siderne vises under SSL kryptering. Afhængig af din browser kan, der fremkomme en sikkerhedsadvarsel: “Du er ved at vise sider over en sikker forbindelse, enhver information du udveksler med denne side kan ikke ses af nogen andre på internettet”. For at beskytte og sikre integriteten af dine kreditkortoplysninger bruger vi World Pay, en af de største og mest sikre online kreditbehandlings virksomheder på internettet.

3D Secure

3-D Secure er designet til at være en supplerende sikkerhedsfunktion til online kredit- og debitkort betalinger. Det blev udviklet af Visa til forbedring af sikkerheden ved internetbetalinger og tilbyder kunder ”Verified by Visa”-servicen for ekstra beskyttelse og tryghed, når du køber på internettet.

McAfee

McAfee SECURE logoet vises, når en hjemmeside har bestået deres daglige sikkerhedsskanning. De test for mulig adgang til personlige informationer, phishing og andre online farer.

Hjemmesider som viser symbolet testes dagligt for om de består sikkerhedstests, hvilket hjælper til at beskytte kunder fra identitetstyveri, bedrageri, virus, spyware og andre online risici, som man kan støde på, når du køber på internettet.

Hvordan kan jeg betale?

Forskellige betalingsmetoder er tilgængelige inklusiv:

 • Kreditkort / debitkort på vores hjemmeside gennem vores sikre ‘World Pay’ kasse.
 • Kreditkort / debitkort over telefon.
 • PayPal

Hvad gør jeg, hvis jeg har problemer med at betale?

Vi er kede af at høre, at du har problemer med at placere en ordre på vores hjemmeside.

Kontakt venligst kundeservice, som altid er villig til at hjælpe med enhver forespørgsel, som er I stand til at hjælpe jer igennem processen eller kan tilbyde betaling over telefonen, hvis det foretrækkes. info@beconfident.dk

Returnering

Kan jeg returnere en vare?

Ja, vi tilbyder returnering helt uden komplikationer. Hvis du har modtaget et beskadiget produkt, eller hvis du ikke er tilfreds med blegningsresultatet, i overensstemmelse med vores Handelsbetingelser, ring til vores kundeservice inden du sender produktet retur. Vi sender en forudbetalt returlabel, så du undgår at betale for returnering, hvilket hjælper os til at give dig den bedst mulige kundeserviceoplevelse. Vi henviser til vores Handelsbetingelser, når en vare returneres.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Hvis du vil returnere en vare, i overensstemmelse med vores Handelsbetinger, ring til vores kundeservice inden du sender produktet retur. Vi sender en forudbetalt returlabel, så du undgår at betale for returnering, hvilket hjælper os til at give dig den bedst mulige kundeserviceoplevelse. Vi henviser til vores Handelsbetingelser, når en vare returneres.

Hvad sker der, hvis jeg modtager et beskadiget produkt?

Alle Beconfidents produkter tjekkes inden afsendelse, men I det tilfælde, at du har modtaget et beskadiget produkt, kontakt da vores salgsafdeling – de er glade for at kunne hjælpe. Vi henviser til vores Handelsbetingelser, når en vare returneres.

Hvis du har modtaget et beskadiget produkt, i overensstemmelse med vores Handelsbetingelser, kontakt venligst vores kundeservice, så sørger de for en forudbetalt returlabel, så du kan sende varen tilbage til os. Vi henviser til vores Handelsbetingelser, når en vare returneres.

Min konto

Hvad skal en konto bruges til?

Du er nødt til at oprette en konto for at placere en ordre på vores hjemmeside. Oprettelse af en konto giver følgende fordele:

 • Hurtig betalingsproces. Næste gang du placerer en orde hos Beconfident behøver du ikke, at skrive dit navn, emailadresse, postnummer eller leveringsadresse (medmindre du ønsker at ændre din leveringsadresse.
 • Nyhedsbrev. Der er mulighed for at skrive sig op til vores nyhedsbrev for eksklusive rabatter og de seneste Beconfident nyheder.

Skal jeg oprette en konto for at placere en ordre?

Ja, det er nødvendigt at oprette en konto for at placere en ordre på vores hjemmeside. Oprettelse af en konto giver følgende fordele:

 • Hurtig betalingsproces. Næste gang du placerer en orde hos Beconfident behøver du ikke, at skrive dit navn, emailadresse, postnummer eller leveringsadresse (medmindre du ønsker at ændre din leveringsadresse.
 • Nyhedsbrev. Der er mulighed for at skrive sig op til vores nyhedsbrev for eksklusive rabatter og de seneste Beconfident nyheder.

Hvordan opretter jeg en konto?

Tryk på “Login” i øverste højre hjørne eller tilføj de produkter, du vil have til din kurv og gå til kassen. Når du er tukfreds med din ordre, skal du klikke på “Fortsæt til kassen”, hvorefter du vil blive ledt videre til siden, hvor dine kontaktoplysninger skal indtastes. I registreringssektionen udfyldes navn og adresseoplysninger – vær opmærksom på, at alle felter med en rød stjerne ud for skal udfyldes. Udfyld telefonnummer og email adresse og indtast et kodeord med mindst 6 tegn.* Klik på “Send” eller sæt kryds I “Opret konto til senere brug” (hvis du er gået til kassen), og herefter er dine oplysninger gemt for en hurtig betaling næste gang, du vil bestille. Vi gemmer ikke kort eller betalingsoplysninger i vores system, så dem er du nødt til at indtaste igen, hver gang du bestiller.

*Ved email adressen og kodeordet differentieres der mellem store og små bogstaver, så hvis du indtaster din email med små bogstaver, skal du også indtaste din email med små bogstaver næste gang du logger ind på vores hjemmeside.

Hvordan logger jeg ind på min konto, hvis jeg har glemt mit kodeord?

Tryk på “Login” i øverste højre hjørne. Klik herefter på “Glemt dit password?”, hvorefter vi sender dig en email med et nulstillet kodeord, så du kan logge ind på din konto. Når du er logget ind, kan du ændre dit kodeord efter behov.

Hvordan abonnerer jeg på Beconfidents nyhedsbreve?

Udfyld din emailadresse I feltet “Nyhedsbrev” i bunden af startsiden og klik på “Tilmeld”. Derefter vil vi sende vores nyhedsbreve til din emailadresse.

Du kan til enhver tid stoppe dit abonnement på vores nyhedsbreve ved at klikke på “Unsubscribe” knappen i bunden af nyhedsbreve, hvorefter du bliver taget ud af vores system. Kontakt vores kundeservice, hvis du oplever problemer.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement på Beconfidents nyhedsbrev?

Du kan til enhver tid stoppe dit abonnement på vores nyhedsbreve ved at klikke på “Unsubscribe” knappen i bunden af nyhedsbreve, hvorefter du bliver taget ud af vores system. Kontakt vores kundeservice, hvis du oplever problemer.

Hvad sker der, hvis jeg slugger tandblegningsgelen?

Hvis man kommer til at sluge en mindre mængde Beconfident tandblegningsgel (svarende til mængden benyttet ved tandblegning – ca. 2ml eller mindre) sker der ingenting. Vi oplevede ingen klinisk målte bivirkninger under vores sikkerhedstests. Hvis mere end den typiske mængde til blegning indtages, skal du tage på skadestuen med det samme.

Hvad sker der, hvis jeg får gelen i øjet?

Skyl straks med vand.

Hvorfor leveres der tre mundforme / mundafstøbninger?

Der leveres tre mundforme / mundafstøbninger for din bekvemmelighed i tilfælde af, at der sker en fejl, når afstøbningen af dine tænder skal laves. De afstøbninger som er tilovers kan bruges som prøver eller gemmes, hvis man skulle miste eller beskadige sin første.

Jeg har allerede købt et tandblegningskit fra Beconfident. Kan jeg herefter købe individuelle produkter?

Ja. Alle Beconfidents tandblegning og mundhygiejneprodukter kan købes separat såvel som i pakker. Klik her for at se alle Beconfidents produkter.

Hvad bruges blå lys til?

Blå lys er suppleret i nogle tandblegningsprodukter til hjemmebrug, og det bruges til at dehydrere tænderne, hvilket får tænderne til at fremstå mere hvide efter behandlinger. Dette holder kun få dage indtil tænderne bliver hydreret igen.

Beconfident sælger ikke denne type produkter, da de blot dehydrerer dine tænder i stedet for at blege dem.

Kan jeg bruge Beconfident tandblegningsgel i mundforme / afstøbninger, som jeg har købt et andet sted?

Ja, det kan man godt. Beconfident tandblegningsgel kan købes separat og bruges med andre mundforme / afstøbninger.

Hvad smager gelen af?

Beconfidents blegende gel har en forfriskende smag af melon ligesom Dual Foam tandpastaen.

Vil Beconfident tandblegning give det same resultat for alle?

Nej, tænder er unikke og resultatet af en tandblegning vil variere fra person til person. Tænder bleges tilbage til personens naturlige tandfarve.

E-commerce and design by: Crealevant