Handelsbetingelser

Når du indsender en ordre, accepterer du samtidig Handelsbetingelserne for hjemmesiden www.Beconfident.dk. Læs venligst disse salgsvilkår nøje før du afgiver din ordre, og behold en kopi af disse vilkår samt din ordre for fremtidig reference. Det kan være en fordel at printe en.

Dine oplysninger

a.Når du registrerer dig hos Beconfident Danmarks hjemmeside og vælger en kontakt mailadresse og et kodeord, er du ansvarlig for alle sessioner og transaktioner, der foretages under dine oplysninger. Du bør holde dit kodeord sikkert og ikke videregive det til nogen. Du bør ændre det straks, hvis du mistænker, at det er blevet kompromitteret.

b. Beconfident opfylder gældende love og sælger ikke produkter til personer under 18 år. Ved at indsende en ordre accepterer du disse vilkår og bekræfter, at du er 18 år gammel eller ældre.

Betydningen af “dig”; “Vi / Os / Vores”

a. “Dig” betyder ethvert medlem af offentligheden, som burger denne hjemmeside, placerer en orde eller handler på denne hjemmeside.

b. “Vi / Os / Vores” betyder Beconfident Denmark ApS registreret på Rammetoften 12, 2950 Vedbæk.

Kontrakten imellem os

a. Enhver kontrakt for indkøb lavet gennem denne hjemmeside er med Beconfident Denmark ApS, registreret I Danmark med CVR nummer med registreret adresse på Rammetoften 12, 2950 Vedbæk. CVR: 34620067.

b. Når du afgiver en ordre på vores hjemmeside på at købe varer fra os, udgør dette et “tilbud om at købe” fra dig. Vi accepterer denne ordre, når vi sender dig en “Ordrebekræftelse” (eller “Forsendelse”) på mail, som bekræfter, at vi har afsendt varerne, som du har bestilt hos os. Denne accept vil blive anset som gennemført og kontrakten udformet og meddelt til dig på det tidspunkt, vi sendte bekræftelsesmailen (eller forsendelsesmailen), uanset om du har modtaget mailen eller ej. Så snart betalingen er modtaget, bekræfter Beconfident Denmark ApS, at din ordre er modtaget ved at sende en mail (ordrebekræftelsesmail eller forsendelsesmail) til dig på den mail adresse, som du har givet ved din tilmelding. Forsendelsesmailen vil inkludere dit navn, ordrenummer og den samlede pris. Beconfident’s accept af din ordre tilvejebringer eksistensen af en juridisk bindende kontrakt mellem os på disse vilkår. Ethvert vilkår søgt pålagt af dig i din ordre vil ikke være en del af kontrakten.

c. Beconfident Denmark ApS er berettiget til at træde tilbage fra kontrakten i tilfælde af åbenlyse fejl eller unøjagtigheder vedrørende de varer, som vises på vores hjemmeside. Hvis en fejl eller unøjagtighed opdages med hensyn til den annoncerede pris på varerne, som du har bestilt, før kontrakten er lavet (se (a) ovenfor), kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

d. Hjemmesiden er opdateret flere gange dagligt med hensyn til lager tilgængelighed. Mens enhver indsats for at vise den korrekte tilgængelighed på lager gøres, er lager tilgængeligheden vist på hjemmesiden en indikation af tilgængeligheden på det tidspunkt, hvor siden sidst blev opdateret og udgør ikke bekræftelse af lager tilgængeligheden på ordretidspunktet. Beconfident Denmark ApS er berettiget til at træde tilbage fra enhver kontrakt, som ikke kan opfyldes på grund af manglende lager. Hvis et problem med lager tilgængeligheden opdages med hensyn til de varer, som du har bestilt, før kontrakten er lavet (se (a) ovenfor), kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Varekvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores varer, vi forstår kvalitet og værdi for pengeneer allervigtigst i vores kunders bevidsthed. Beconfident Professionel Hjemmetandblegning og Mundhygiejne produkter er peroxidfri i overensstemmelse med det opdaterede Europæiske Råds Direktiv 76/768/EEC, som omhandler kosmetiske produkter, og de er derfor I overensstemmelse med Storbritanniens regulation ”The Cosmetic Products (Safety) Regulations”.

Hvis dine varer er blevet beskadigede i transit, eller hvis du opdager en fejl, behold venligst al documentation og emballage/pakning og kontakt os straks efter modtagelse. Ordning vil blive aftalt for returnering og erstatningsvarer vil blive afsendt. Kontakt os før du returnerer enhver vare, da dette vil give os mulighed for hurtigt at løse eventuelle problemer.

Send ikke returvarer tilbage til os før du har snakket med os. Vi sender en forudbetalt returlabel, så du kan sende varen retur uden omkostninger, hvilket hjælper os til at give en bedre kundeserviceoplevelse.

Tilfredshedsgaranti

Vi sælger alle vores produkter med en 100% tilfredshedsgaranti. Vi er meget stolte af vores exceptionelle højkvalitetsprodukter.

Hvis du ikke er tilfreds med produktet, refunderer vi det fulde beløb. Vi forlanger, at alle produkter (brugte mundform / mundafstøbninger skal smides ud af hensyn til hygiejne) returneres I deres originale emballage / pakning, og at sprøjten indeholder mindst 75% af tandblegningsgelen. Returner venligst til: Ring til Kundeservice eller send en mail på info@beconfident.dk, så anviser vi en forsendelsesadresse. Hvis indholdet I sprøjten er under 75% mærket, kan vi ikke refundere beløbet. Kundetilfredshedsgarantien gælder ikke Dual Foam, tandpasta, bideskinne, eller porto.

Skulle du modtage et defekt produkt, ombytter vi gladeligt produktet til et nyt. Du skal dog underrette Kundeservice indenfor 14 dage af, at du har modtaget det defekte product. Vores kundeservice center vil sende en forudbetalt returlabel, så du kan returnere varen. Vær opmærksom på, at produktet skal være ubrugt og i den stand, som det blev modtaget i. Returner produktet sammen med fakturaen (eller en kopi) og en forklaring af defekten. Vær desuden opmærksom på, at du skal kontakte kundeservice for at få autorisation til at returnere samt den forudbetalte returlabel.

Vi bytter gladeligt eller tilbyder tilbagekøb af dine varer, som er købt ved en fejl, indenfor 14 dage af købsdatoen. Det eneste vi beder om er, at varen / varerne er købt fra Beconfident Denmark ApS, og at de returneres I deres originale, uåbnede emballage / pakning i en sådan stand, at den kan sælges igen.

Email: info@beconfident.dk
Phone: +46-702 56 50 00
(Opkald takseres som normale opkald til Sverige)

Kundeservice er tilgængelig (eksklusiv bank helligdage):
Mandag til fredag 08:00 – 18:00
Lørdag 09:00 – 17:00
Søndag 10:00 – 17:00

Vi anbefaler på det kraftigste, at du spørger dit posthus for et “Bevis for postering” / “Certifikat for postering”, da postvæsenet ikke vil tage ansvaret for mistede genstande uden et bevis for postering. Hvis din returnering kommer på afveje uden en kvittering, kan vi ikke udstede en refusion.

Ansvar - Force Majeure

Beconfident Denmark ApS har ingen ansvar overfor dig for enhver form for manglende levering af varer, som du har bestilt eller enhver form for forsinkelser i forbindelse med levering eller for enhver skade eller defekt på leverede varer, som skyldes enhver begivenhed eller omstændighed ud over dets rimelige kontrol.

Kundeservice- og service

Hos Beconfident Denmark ApS bestræber vi os på at tilbyde den bedste kundeoplevlse indenfor vores industry. Derfor har din tilfredshed med vores service og produkter den største betydning for os. Hvis du vil i kontakt med os, kontakt da vores Kundeservice på:

Email: info@beconfident.dk
Phone: +46-702 56 50 00
(Opkald takseres som normale opkald til Sverige)

Kundeservice er tilgængelig (eksklusiv bank helligdage):
Mandag til fredag 08:00 – 18:00
Lørdag 09:00 – 17:00
Søndag 10:00 – 17:00

Gældende lovgivning

Kontrakten imellem os reguleres og fortolkes i overensstemmelse med Danmarks lovgivning, og Danmarks domstole skal have jurisdiction til at løse enhver uoverensstemmelse imellem os.

Generelt

Disse regler og vilkår, sammen med de nuværende Beconfident Denmark ApS priser, leveringsoplysninger og Beconfident Denmark ApS kontaktinformationer fastlægger hele vores aftale om levering af varer til dig af Beconfident Denmark ApS. Disse regler og vilkår kan ikke ændres undtaget på skrift af en direktør af Beconfident Denmark ApS. I særdeleshed kan intet, sagt af en salgsperson på vegne af Beconfident Denmark ApS, forstås som en ændring af disse regler og vilkår eller som en autoriseret Beconfident Denmark ApS repræsentation om karakteren eller kvaliteten af enhver var, der udbydes til salg af Beconfident Denmark ApS. Beconfident Denmark ApS har intet ansvar for en sådan repræsentation, som er usand eller vildledende.

E-commerce and design by: Crealevant