Clear Skin Premium Kit

Reducerer din akne og styrker huden. Komplet 2-trins-system til ca: 60 dagers brug

499 kr

Beconfident® Clear Skin Premium Kit er et komplet system med alt du behøver for at reducere dine akne-problemer (komme af med bumser) i to enkle trin


Flasken med Prepare indeholder lactoperoxidas, der er en unik råmælksprodukt der begrænser aknebakterier med minimal irritation af huden. Produkterne er blide, men indeholder ingredienser, der effektivt reducerer dine symptomer på akne, samtidig styrker huden på længere sigt, og dermed forhindrer nye udbrud i at opstå.

Ved daglig brug af Reduce, styrker du din hud på længere sigt, så ny akne ikke forekommer, hvilket begrænser din akne fremover. Reduce har den vigtige opgaven at gøre din hud mere modstandsdygtig.

Akne bekæmpes bedst i hver fase med korrekt mængde af de aktive ingredienser. Startpakken indeholder derfor to airless flasker, Prepare at starte med og Reduce for et langsigtet resultat, og dermed bekæmpes din akne mest effektivt i hver fase. Du får også en Spot On pen til direkte påføring. Pennen er let at tage med, og du kan bruge den mere præcist, og så ofte du ønsker.

En guide og en mobil applikation er tilgængelig og vil give dig personlig vejledning gennem hele din behandling. Dette er dit første skridt til den perfekte hud. Start idag!

Fordele med vores akne-startpakke


  • En revolutionerende behandling udviklet efter 20 års klinisk research på Lunds Universitet.

  • Top resultater- Klinisk testet.Reducerer din akne med ~ 30% inden for (3 uger) og ~ 65% inden for (6 uger). Vores metode viste sig at være endnu effektivere, (~ 80% ved 6 uger) når det kommer til aggressivere angreb.

  • Eventuelle nye akne-angreb forsvinder meget hurtigere..

  • Fri fra salicylsyre – udtørrer ikke din hud..

  • Indeholder Vitamin A, styrker og bygger op huden.

  • Udviklet og fremstillet i Sverige.Produktpræsentation på engelsk
Kig in på vores app. Klik her

Beconfidents Akne Start kit fik højeste karakter i BeautyBoulevards test

"Det kommer nok ikke som en overraskelse, at hudplejeserien fra Beconfident får topkarakter af mig, den er i topklasse. Jeg anbefaler den varmt til alle, der har samme slags problemer med akne, som jeg har."
19 april 2016, Cajsa Berntsson,Chefredaktör - BeautyBoulevard

Virkningsmekanisme i Akne Start Kit

Beconfidents Akne System angriber akne problemer på to forskellige måder. Først, reduceres forekomsten af de akne-relaterede bakterier Propionebacterium acnes og Staphylococcus aureus. Derefter opbygges styrken og elasticiteten i huden og forhindrer fremkomsten af akne, men lindrer også nye akne-angreb. I modsætning til de fleste almindelige metoder på markedet, der indeholder acitylsalicylsyre så indeholder vores produkt ingredienser, der ikke vil udtørre huden eller giver andre generende bivirkninger.

Både Acne-Prepare og Acne-Reduce indeholder aktive stoffer udvundet af Bovine Colostrum -naturlig råmælk - I Prepare findes lactoperoxidas, der er et enzym med meget stærke antibakterielle egenskaber. Dette enzym reducerer effektivt aknebakterierne Propionebacterium acnes og Staphylococcus aureus. Bakterierne findes normalt på huden, men ved at stærkt at begrænse dem reduceres risikoen for ny fremkomst og lindre symptomerne på akne.

Reduce indeholder store mængder af IgG (immunoglobolin G), der også udvindes af råmælk og som sammen med konjugeret A-vitamin forbedrer hudens kvalitet. IgG har en antibakteriel effekt og hjælper med at balancere hudens bakterieflora.

Collagen er et protein, der hjælper med at opbygge hudens tykkelse og elasticitet, men når nedbrydningen er større end væksten bliver huden tyndere og bliver mere følsom. A-vitamin i Reduce har en meget god evne til at trænge ind i hudens celler og fremmer væksten af collagen, men også reducerer nedbrydningen. Den forbedrede hudkvalitet bidrager effektivt til at gøre den modstandsdygtig mod nye akne angreb. I en aktiv aknebehandling arbejder Prepare + Reduce sammen med at både lindre symptomerne på kort sigt og styrke hudens egen modstand på lang sigt. Når den aktive fase aftager og du ser klare tegn på bedring efter 4-6 uger, anbefaler vi, at du kun bruger Reduce. I næste aktive fase kombineres igen de to preparaten ifølge instruktionerne. Det er vigtigt at gennemføre det fulde behandlingsforløb for 4-6 uger for de bedste langsigtede resultater.

Reviews

Kundeanmeldelser

Meget godtAnmeldt af Hampus (Sverige), 2016-11-15
Antal stjerner:
Fungerer godt. Tog lidt tid men bumserne forsvandt. (Anmeldt den 07/12/2016)
Komme af med min acneAnmeldt af Jonathan (Sverige), 2016-09-06
Antal stjerner:
Tommelfingeren op for Acne starter kit. Brugt det i en måned og fik virkelig gode resultater, jeg har endelig slippet af med min acne :-). Let at bruge, dufter godt, og anbefales til alle hud / acne problemer! (Anmeldt den 07/12/2016)
Ikke tørAnmeldt af A.G (Sverige), 2016-02-06
Antal stjerner:
Jeg er generelt tilfreds, bumserne er faktisk set væk, men det kræver at jeg bruger det hver dag. Min hud er ikke super tør heller. Kun en negative ting er prisen, men... (Anmeldt den 07/12/2016)
Superkanon!Anmeldt af Olof (Sverige), 2015-12-08
Antal stjerner:
Virker helt perfekt! Riktig god app og det er tydlig blevet forklaret at det tar tid. (Anmeldt den 07/12/2016)
Fortsætter med behandlingen.Anmeldt af Fanny (Sverige), 2015-08- 24
Antal stjerner:
Det tog nogen tid, men så så jeg at jeg var næsten slippet af med mine bumser. Nu er det meget bedre, men ikke helt væk endnu. Fortsætter med behandlingen. (Anmeldt den 07/12/2016)

Skriv til os

Du anmelder Clear Skin Premium Kit

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Antal stjerner:

E-commerce and design by: Crealevant