Kunderne siger

Med over 50 000 tilfredse kunder så har vi fået mange mails med erfaringer ved brugen af vores produkter. Nogen af kommentarerne nedenfor er spontane mails som vi har modtaget og andre kommer fra den daglige kundekontakt og korrespondance. Vi har også spurgt nogle kunder for at få deres vurdering af produkterne.

Når du vælger Beconfident får du:

  • 100% tilfredshedsgaranti - over 50.000 tilfredse kunder
  • Altid fragtfri leverance i Danmark
  • Produkter af absolut topkvalitet
  • En tandblegning som virkelig fungerer
  • Garanteret resultat
  • Vor egen autoriserede tandlæge
  • Gennemtestede produkter

Det tog bare et par dage inden tænderne blev hvidere. Det er så let, hurtigt og til en billigere pris end hos tandlægen. Efter fem gange blev tænderne så hvide at flere behandlinger ikke var nødvendige. Samtidig med ingen gener med isninger eller irritation af tandkødet! 5 af 5!
Jenny

Nu har jeg anvendt Beconfident bare 4 gange på den øverste tandrække og man kan allerede se forskel imellem over- og undertænder. Faktisk så jeg forskel allerede efter den første behandling.
Sara

Jeg har tidigere anvendt Beconfident's tandblegning, som jeg virkelig synes er super god! God pris, hurtig levering, fragtfrit direkte ned i postkassen OG det fungerer! Læs hele tilbagemeldingen her.
Jette

En hilsen fra en meget lykkelig Anja Petersen som efter bare 2 behandlingeraf 60 min. varighed har fået et fantastisk fint og hvidt smil. Kan næsten ikke tro det er sandt. Skal blege et par gange mere, men er allerede utroligt tilfreds. I får 5/5 af mig.
Anja Petersen

Har købt Dual Foam og er meget tilfreds. Efter bare 4 dage så man en markant forskel, tænderne var blevet hvidere og man får en vældig ren følelse i munden. Tænk man slipper for skinner, skal bare børste tænderne som vanligt, kan ikke blive bedre. 5 stjerner for Dual Foam.
Susanne

Har kun godt at sige, hvilket resultat.... har røget og troede ikke der var noget at gøre men efter nogle blegninger ser tænderne 10 år yngre ud.
Peter Hansen

Øv så trist at sidde med tandskinner i munden, ikke særligt sjovt! Men er tilfreds med resultatet.
Denise

Har vel altid været mistænksom til det meste som sælges på nettet, er glad for at jeg vovede at teste dette produkt, mit nye smil er virkelig blevet påskønnet, af både mig og min kæreste. Nu er det hans tur! :)
Anonym

Havde gerne villet have mere information om øvrige produkter i jeres sortiment f.eks. noget om hvordan jeres tandblegningspen virker. I øvrigt er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet, hvidt og friskt!
Rebecca

Super at der var en ekstra tandskinne, den var nødvendig da jeg havde mistet en.
Maja

Det er nu man forstår hvilket rend det er at gå til tandlægen, produkterne giver virkelig samme effekt. Jeg ved det for min kæreste gik til tandlægen for ca 1 år siden og fik en tandblegning som hun var meget tilfreds med. Men den kostede 2800 kr. Jeg købte af jer og fik et mindst lige så godt resultat OG sparede 2500 kr.
AK

E-commerce and design by: Crealevant