Beconfident - Hvem er vi?

Beconfident Group Europe AB er en virksomhed grundlagt i 2011 i Sverige. Beconfident er en seriøs leverandør af tandblegnings og hudplejeprodukter. Vores ønske er at gøre folk mere selvsikre gennem et hvidere smil og en smuk hud. Vi er overbeviste om, at et selvsikkert smil og en smuk hud er vigtigt for din egen selvtillid.

Vi ønsker at tilbyde den bedste og mest overkommelige tandblegning for dem der ønsker at blege sine tænder derhjemme. Vi har også en unik hudplejeserie, hvor vi blandt andet sælger en Anti-Acne set udviklet efter 20 års forskning på Lunds Universitet. Vi kompromiser hverken med vores kvalitet eller din sikkerhed. Leverandørerne vi arbejder med er godkendt i henhold til de regler og love der er gældende, og vi kræver af dem at blive godkendt af FDA (den amerikanske lægemiddelkontrolle), og at de skal være ISO-certificeret.

For at understrege, at vi er en seriøs leverandør, tilbyder vi alltid 100% tilfredshedsgaranti.

Du vil blive glædeligt overrasket over resultaterne.
Hvis ikke, tilbyder vi pengene tilbage.

Vi tager dit smil meget alvorligt - Be confident!

Apoteker og Klinikker

Vi leverer også til apoteker og klinikker i hele Skandinavien. Mange klinikker bruger vores produkter til sine kunder dagligt, dette ser vi som et seriøst tegn på at vi leverer produkter af højeste kvalitet. Beconfident er et varemærke, der også har en stabil repræsentation i Europa og USA, i dag i alt 13 forskellige lande

Vores læge og licenserede tandlæge Hans og vores produktspecialist Tiffany fra et apotek messe.

Billed: Et billed på os ved vores tv-optagelse

Hvorfor navnet Beconfident?

Vi fremstiller og sælger i dag produkter fra to primære kategorier; tandblegning og hudpleje. De produkter vi sælger, er produkter som hjælper en blive mere sikker (eng: være sikker). Hvidere og smukkere tænder gør du tør begynde at smile igen, mens en hud, der ikke har acne eller er i dårlig stand gør at du tør vise dig ude i offentligheden igen. Din selvværdi styrkes og man tør til at tage mere plads og vise dit sande jeg.

På Beconfident dømmer vi ikke folk og i vores ønskeverden ville vores produkter være helt unødvendigt. Alle er lige uanset indkomst, religion, handicap, seksuel orientering eller blot hvis de kun har misfarvede tænder eller dårlig hud. Vi håber at vi på Beconfident kan bidrage til at give folk en bedre selvtillid. I forventning om, at verden forandrer sig.

Velkommen!

E-commerce and design by: Crealevant