Persondatapolitik

Indsamling af dine personoplysninger

Vi kan registrere hvordan du navigerer på websiden, de websider du besøger og andre aktiviteter på denne webside for at afgøre hvilke dele af websiden som er mest populære. Denne information anvendes kun til at afdække hvilke områder der er mest besøgt. Vi kan også indsamle noget information om dit operativsystem og din browser, for at kunne øge serviceniveauet i sammenhæng med den tekniske udvikling, når du besøger websiden. Denne information kan inkludere: Din IP-adresse, type af browser, domænenavn, antal besøg, populære søgninger og referencer fra andre websider. Informationerne anvendes til at udføre de tjenester som findes på websiden, for at opretholde tjenestens kvalitet og for at kunne lave en generel statistik angående brugen af websiden.

Brug af persondataoplysninger

Hvis vi indsamler og anvender dine personoplysninger gør vi kun dette for at drive websiden og for at levere de tjenester som du har efterspurgt eller købt. Vi bruger f.eks. din e-mail til at udsende servicerelaterede meddelelser til dig og eventuelle nyhedsbreve, markedsføringsmateriale eller tilbud som du har efterspurgt. Du kan selv vælge om du vil have vores nyhedsbrev, markedsføringsmateriale og tilbud, hvorimod visse servicerelaterede meddelelser såsom information om ordrestatus, betaling etc anses som en væsentlig del af tjenesten og kan ikke fravælges. Med undtagelse af nedenstående vil de personoplysninger som du opgiver på denne webside ikke blive viderebragt udenfor Beconfident og dennes nærtstående firmaer uden din godkendelse.
Vi kan skulle opgive dine personoplysninger såfremt loven kræver det, eller om vi i god tro anser det for nødvendigt at: (a) opfylde foreskrifter i lov eller rette os efter retslig beslutning som påkræves Beconfident eller websiden, (b) beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom tilhørende Beconfident og websiden eller (c) under ekstraordinære omstændigheder beskytte den personlige sikkerhed for brugere af vore tjenester, webside eller trediemand. Personoplysninger som indsamles på websiden kan lagres og bearbejdes indenfor EU eller andet land hvor vi har vor virksomhed.

Kontrol af dine personoplysninger

Du kan vælge at stoppe fortsatte reklameudsendelser og tilbud via e-mail ved at klikke her og indtaste din e-mail adresse og tryk på "SEND".
Hvis du har fået ny e-mail adresse og du ønsker at fortsætte med vort nyhedsbrev skal du tilmelde dig igen for at modtage reklameudsendelser og tilbud samt angive din aktuelle e-mail adresse. Det kan forekomme at vi sender e-mail som informerer dig om teknisk service, information og nyheder eller ændringer og opdateringer af websiden.

Beskyt dine personoplysninger

Beconfident gør sit yderste for at beskytte dine personoplysninger. Vi anvender omfattende sikkerhedsteknik og processer for at beskytte dine personoplysninger imod ubehørig adgang, anvendelse eller adgang. F.eks lagrer vi dine personoplysninger på sikrede dataservere som befinder sig i kontrollerede miljøer. Når vi overfører fortrolige informationer (eks. kreditkortnummer) via internet, beskyttes den med kryptering, af sikkerhedsprotokollen SSL (Secure Socket Layer). Websiden gemmer ALDRIG dit kreditkortnummer.

Ændring af politik

Vi opdaterer jævnligt denne persondatapolitik. Når vi gør det vil datoen for "senest opdateret" blive ændret, kan ses øverst oppe på denne webside. Hvis der sker væsentlige ændringer i denne politik vil Beconfident meddele dette ved at placere en tydelig meddelelse på websiden. Vi opfordrer dig til jævnligt at læse denne politik igennem for at holde dig informeret om hvordan vi beskytter dine informationer

Anmærkninger til persondatapolitikken

Kommentarer vedrørende denne persondatapolitik er meget velkomne. Hvis du synes vi ikke følger denne politik beder vi dig kontakte os via e-mail eller brev.

E-commerce and design by: Crealevant