Tandblegning Premium X3 Kit

Beconfidents Premium Kit er som vores Start Kit, men endnu bedre.

579 kr
 • Køb 2 for 525 kr per stk og spar 10%

Lige nu!
Tandblegningspen (værdi 199 kr) helt gratis.


Beconfidents Premium X3 Kit er som vores Start Kit, men endnu bedre. Det har alt du har brug for til at blege tænderne og indeholder vores nye eksklusive Dual Boost blegnings gel, der har en patenteret blegningsteknologi der giver hurtigere og bedre resultater end nogen anden peroxidfri blegning. Blekgelen aktiveres i to trin uden at forårsage nogen ubehag eller smerte, som det ofte sker med andre tandblegninger og især dem, der indeholder hydrogenperoxid. Hydrogenperoxid kan forårsage ubehag og tandsmerter, men vores aktive ingredienser er blide og fri for bivirkninger.

Behandlingen tager mellem 12-14 dage. Sammen med vores Tandegloss, som beskytter tænderne fra misfarvning, er dette vores mest effektive og komplette tandblegningsystem nogensinde!


Fordele


 • Op til 5 nuancer hvidere i 7 dage; 6 nuancer i 10 dage og 1-2 nuancer inden for kun 30 minutter

 • Avanceret blegning: Dual Boost gel fjerner effektivt pletter (fx fra kaffe, te, tobak, rødvin) over og under emaljen
  for dybere blegning. Genskaber tændernes naturlige hvidhed.

 • Styrkelse: Kombinationen af naturlige ingredienser er med til at re-minalisere emaljen.

 • 100% sikker: Vores egen unikke teknologi uden peroxider og dermed ingen risiko for smerte, tand følsomhed eller andre ubehagelige bivirkninger.

 • Testet & Godkendt af Sundhedstyrelsen.

 • Højeste kvalitet: fremstillet i Sverige og USA, ikke i Asien.

 • Mere end 85% naturlige ingredienser.


 • Bemærk, at tand-glans kommer med i pakken!


  Beconfidents populære tand-glans (værdi 189 kr), der beskytter og tilføjer glans til tænderne er inkluderet i denne pakke.  Produkt præsentation på engelsk
  Aktive ingredienser


  -Sodium Coco-Sulfate: Aktiveres direkte i kontakt med tanden. Lyfter og fjerner effektivt misfarvninger fra tænderne.
  -Sodium Bikarbonat: Penetrerer tanden efter omkring 8 minutter, og starter anden bølge af rengøring og skaber frie carbonater.
  -Aloe Vera: Beroligende og blidt mod tandkød.
  -Fluor: Stærker tænderne og reducerer forekomsten af caries.
  -Økologisk Mint: For en frisk smagoplevelse.

  FAQs om Premium kit:


  Hvad er, og hvordan gør Dual Boost gel?
  Dual-Boost er en unik og patenteret teknologi.
  Det virker i to trin med at frembringe hvidheden i dine tænder:

  Trin 1. Umiddelbart når gelen kommer i kontakt med tanden aktiveres Sodium Coco-Sulfate som går ind og renser og
  fjerner pletter i dybden.
  Trin 2. Efter cirka 8 minutter aktiveres Natrium Bicarbonat, der kommer ind og opløser andre former for misfarvning i dybden.

  Det betyder, at tænderne er behandlet med to forskellige metoder, hvilket resulterer i rigtigt gode resultater.
  Derudover kan du se resultater allerede efter 30 minutter, hvis du hurtigt har brug for at få lidt hvidere tænder!

  Hvad er forskellen på Premium kit og Start kit? Hvilken skal jeg vælge?
  Helt kort kan man sige at Premium kit er langt mere effektiv og tilbyder den patenterede dual-boost teknologien der giver hurtigere blegnings resultater. Med Premium pakken kommer desuden tandglossen (værdi 189 kr) der beskytter og giver ekstra glans til dine tænder og 6ml mere Dual-boost gelen (16 ml i stedet for 10 ml).

  Vi anbefaler Premium kit, men du får også en meget god blegning i vores Start kit.

  Hvilken smag har tandglossen?
  Normalt er det mint-smag, ved køb af Premium kit.

Reviews

Kundeanmeldelser

Super nice!Anmeldt af Evelina (Sverige), 2016-09-19
Antal stjerner:
Jeg syns resultatet er super nice! Tænderne fik en opdatering, og jeg vil helt sikkert bruge produkterne igen. Jeg fik ikke nogen smerter, som jeg normalt altid får fra andre tandblegnings produkter. Så for dem, der er bekymrede for stærke tandblegningsmetoder, tror jeg virkelig at dette kunne være det produkt for dig. (Anmeldt den 07/12/2016)
Gode resultater efter 7 dageAnmeldt af Pieter (Sverige), 2016-09-16
Antal stjerner:
Jeg var lidt mistænksom, hvis det virkelig ville virke, fordi jeg bruger snus (tobak), men jeg begyndte at se resultater efter et par dage, mine tænder blev hvidere og sundere, end de nogensinde har været før. Jeg vil sandsynligvis ikke stoppe med at bruge snus, men dette hjælper til at stadig have et dejligt smil. Jeg fortsætter at bruge dette kit og vil sandsynligvis gøre en anden behandling om to måneder, vil være interessant at se, hvor længe resultaterne bliver. Fik ikke nogen følsomhed eller smerte. (Anmeldt den 07/12/2016)
3 af 5Anmeldt af Anna (Sverige), 2015-08- 24
Antal stjerner:
Jeg har bleged mine tænder mange gange. Alt fra tandlæge- til almindelig hjemme- tandblegning. Samlet, jeg er tilfreds, og det fungerede godt, men! Jeg havde forventet, at kun blege en gang. Da jeg fik pakken, indså jeg, at det var en behandling for en uge .. men jeg afsluttet og tænderne var hvidere men I bør være mere detaljeret om, hvordan man bruger produktet i jeres markedsføring. Tak.

Svar fra Beconfident:
Der finnes ikke nogen såkaldte quick fix når det drejer sig om tandblegning, der giver en stor ændring med det samme. Men du kan med vores Premium tandblegning se en nuance-forskel efter kun 30 minutter. Hvis du vil have hurtige resultater og en stor ændring, du skal besøge en tandklinik, der er tilladt at bruge meget stærkere ingredienser, men denne procedure kræver professionel vejledning.

Der finnes desværre ulovlige produkter på markedet for hjemmebrug, der tilbyder tandblegning med farlige peroxider trods EU forbudt i år 2012. Sikkerhed er højeste prioritet for os, og vi ønsker at tilbyde en 100% sikkert alternativ.

(Anmeldt den 07/12/2016)
Hvidere tænderAnmeldt af Jenny (Sverige), 2015-08-20
Antal stjerner:
Meget tilfreds med resultatet. :)

Ikke gjort så mange behandlinger, men fik meget hvidere tænder Og de er stadig hvide, selv om det var lang tid siden jeg gjorde seneste blegning. Jeg har følsomme tænder, og var bange for at blegningen ville gøre det værre, men denne tandblegning var blid og påvirkede ikke mine tænder overhovedet. Naturligvis positivt for den lave pris, gratis og hurtig levering, men blegnings effekten var stadig det vigtigste spørgsmål, og produktet fik 10 af 10 point! (Anmeldt den 07/12/2016)

Skriv til os

Du anmelder Tandblegning Premium X3 Kit

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Antal stjerner:

Måske kan du være intresseret i disse produkter også

E-commerce and design by: Crealevant