Tandblegning X1 Startkit

Vores bedste og mest effektive tandblegning for hjemmebrug. Komplet blegningsbehandling i 14 dage. Inklusive Tandglans for efterbeskyttelse af emaljen.

229 kr

Lige nu!
Tandblegningspen (værdi 199 kr) helt gratis.


Med vores populære Start kit, får du et smukt hvidt smil, sikkert, nemt og helt uden nogen bivirkninger som smerter i gummerne eller i tænderne. Startpakken indeholder alt hvad du behøver, og er perfekt hvis du aldrig har bleget dine tænder da det er meget enkelt og hver behandling tager kun 15 minutter. Tandskinnerne er dannet for individuel pasform - ligesom hos tandlægen.

Blegning-effekten af tænder kommer dels fra en opløsning af pletter på overfladen og dels gennem oxidation af organiske aflejringer dybere i emalje og dentin. Beconfidents metode er baseret på en kombination af rengørende preparat (surfaktant, Surface Active Agents) og aktivt 32% natriumbicarbonat blegemiddel. I modsætning til hydrogenperoxid, som kan forårsage ubehageligt følsomme tandhalse og smerter i tænderne er vores blide aktive stoffer helt fri for bivirkninger.

Alt der er nødvendig for at få dit drømmesmil er inkluderet i pakken; 10ml peroxidfri blegning gel med frisk melon smag, der er nok til ca. 10 behandlinger. 3st (ekstra) tandskinner der holder den blegende gel på plads, en nuance guide og instrukser på dansk.

Fordeler med Tandblegning Startkit


 • Op til 4 nuancer hvidere på 10 dage!

 • Avanceret blegning: Fjerner effektivt pletter og genskaber tændernes naturlige hvidhed.

 • Styrker: Kombinationen av naturlige ingredienser hjælper til at re-minalisere emaljen.

 • Sikkert: Vores egne unikke teknologi uden peroxider og dermed ingen risiko for smerte eller andre ubehagelige bieffekter. Fri for BPA, TEA og parabener.

 • Testet & Godkendt af Sundhedstyrelsen.

 • Højeste kvalitet; fremstillet i Sverige og USA, ikke i Asien.

 • Mer end 85% naturlige ingredienser


 • Produkt præsentation på engelsk
  Aktive Ingredienser:


  - Sodium Bikarbonat: Penetrerer efter ca 8 minutter - starter og bygger frie karbonater
  - Aloe Vera: Beroligende og skånsomt for tandkødet
  - Fluor: For at styrke tænderne og forhindre opståelse af karies
  - Melonsmag fra økologisk melon: För en fräsch upplevelse

  Vores mest solgte produkt - "Veckorevyn" i Sverige har givet denne tandblegning 5 ud af 5 i vurdering.

Reviews

Kundeanmeldelser

OKAnmeldt af Peter (Sverige), 2016-05-12
Antal stjerner:
Virkede ok. Lidt gysen i starten, men helt ok. (Anmeldt den 07/12/2016)
PerfektAnmeldt af Emma (Sverige), 2016-01-19
Antal stjerner:
Har testet adskillige tandblegninger, men intet har virket. Men det her var utroligt, så resultater efter kun tre dage, kører i 7 dage nu, og næsten alle pletter er væk, og tænderne er en nuance hvidere! Meget tilfreds, og jeg kan anbefale dette produkt. Jeg tog et billede før, vil tag en efter behandlingen er afsluttet (10 dages behandling). (Anmeldt den 07/12/2016)
Desværre virkede ikke for migAnmeldt af Anonymous (Sverige), 2015-08-31
Antal stjerner:
Jeg valgte at prøve denne brand efter brug af andre produkter med peroxider med succes. Efter et par dages brug var der kun en lille forskel, der var lige på højde med, hvad jeg har modtaget fra forskellige Whitening tandpastaer - omkring en nuance lysere, hvilket ikke er meget. Så tænkte jeg mine tænder var mere misfarvet end før, og det var meget mærkeligt syndtes jeg, så jeg valgte at stoppe behandlingen. Nu har det været to uger siden sidste behandling, og jeg kan sige, at desværre er der ingen, der lagde mærke til en forskel mellem tænderne jeg blegede og dem der ikke var behandlet, selvom jeg fulgte anvisningerne til punkt og prikke. Desværre kan jeg ikke anbefale dette produkt.

Svar fra Beconfident:
Vi mener, at behandlingen er stoppet for tidligt, efter kun to dage, og dermed har produktet ikke haft en riktig chance. Resultatet kan nemt overses hvis du ikke tager før og efter billeder eller bruger vores nuance-guide. Lyset i rummet og betragtningsvinkel i spejlet kan forårsage at resultaterne varierer. Det er helt umuligt at tænderne er blevet mere misfarvet af denne behandling, vi har vi aldrig hørt noget lignende tidligere. (Anmeldt den 07/12/2016)
TubeAnmeldt af Linnea (Sverige), 2015-08-31
Antal stjerner:
Tuben er lidt svært at dræne fuldstændigt, ellers er jeg tilfreds. Tak. (Anmeldt den 07/12/2016)
Absolut OKAnmeldt af Tessan (Sverige), 2015-08-24
Antal stjerner:
Dette var anden gang jeg testede tandblegning online, den første var god, men dette behandling gav ikke nogen jagende smerter, og jeg har følsomme tænder. Man må gøre behandlingen et par gange til at få gode resultater. Gelen smager sødt, og lidt snusket. (Anmeldt den 07/12/2016)

Skriv til os

Du anmelder Tandblegning X1 Startkit

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Antal stjerner:

Måske kan du være intresseret i disse produkter også

E-commerce and design by: Crealevant