Tandpasta der giver hvidere tænder


Oplev den mest komplette tandpasta nogensinde


Hvad er Multifunctional Whitening Tandpasta?

Beconfident brugte 2 år sammen med verdensledende tandlæger for at udvikle den mest komplette tandpasta på markedet. Vi ville have en tandpasta, som kan anvendes året rundt, dag ud og dag ind. Den skal beskytte mod karies og plak, styrke tandkødet, fjerne pletter og gøre tænderne hvidere. Vi ved, at dagens samfund kan være stressende, og derfor ønsker vi at gøre de to minutter morgen og aften til en tid for dig, hvor du kan slappe af og reflektere. Vi skabte 4 smagsvarianter, så der findes en smag til enhver lejlighed samt en “Sensitiv” variant, hvis du føler, at tænder og tandkød er blevet ekstra følsomt.

Klinisk dokumenteret effekt

Beconfident Multifunctional Tandpasta har gennemgået et studie, hvis hovedmål var at teste dens sikkerhed og effektivitet. Denne nye tandpasta indeholder en blanding af fluor, kaliumnitrat, kalciumfosfat, zink, kul og kalcium peroxid for at give brugeren den bedst mulige mundpleje. Desuden indeholder den hvidt aktivt kul, som har samme fordele som det populære sorte kul uden, at det farver tandpasta og håndvask helt sort. Målet var at teste produktets sikkerhed og effektivitet i et 4-ugers klinisk studie samt at få feedback på produktet. Studiet blev udført i overensstemmelse med retningslinjerne for god klinisk praksis og ADA retningslinjerne for testning af tandpasta og tandblegningsprodukter.

Det kliniske studie viser:


1. Tænderne bliver 2 nuancer hvidere på 14 dage og op til 4 nuancer hvidere på 28 dage, når man børster 2 gange dagligt


2. Frisk ånde i op til 8 timer, hvilket er betydeligt bedre end den markedsførende tandpasta


3. Dokumenteret sikker for tændernes emalje med en meget lav RDA-værdi (Relative Dentin Abrasivity) sammenlignet med andre tandpastaer


4. Forårsager ikke irritation af tandkødet eller tandpine / følsomhed


5. Gør tænder hvidere bedre end den ledende “whitening” tandpasta, som indeholder peroxid (Colgate Optic White)


6. 21 af 25 forsøgspersoner så resultater inden for en uge


7. Beconfident Multifunctional Whitening tandpasta gør tænderne hvidere 60% bedre end markedsførende “whitening” peroxidholdig tandpasta efter 28 dages brug.


8. Undersøgelser efter brug viser, at brugerne var meget tilfredse med resultaterne og ville anbefale en ven at købe produktet


  • Sulfatfri
  • Parabenfri
  • Vegansk
  • Cruelty free
  • 98% naturlig
  • • Kan anvendes med en elektrisk eller manuel tandbørste

6 varer

6 varer

E-commerce and design by: Crealevant