Tandblegningsgel X1 Refill

159 kr
  • Køb 3 for 155 kr per stk og spar 3%
Beconfident® blegningsgel refill indeholder 10 ml effektiv og skånsom blegegel af højeste kvalitet. Blegningseffekten af tænderne kommer kommer dels fra en opløsning af pletter på overfladen og dels gennem oxidation af organiske aflejringer dybere i emalje og dentin. Beconfidents metode er baseret på en kombination af rengørende preparat (surfaktant, Surface Active Agents) og aktivt 32% natriumbicarbonat blegemiddel. I modsætning til hydrogenperoxid, som kan forårsage ubehageligt følsomme tandhalse og smerter i tænderne er vores blide aktive stoffer helt fri for bivirkninger.
Den friske melon-smag vil gøre behandlingen frisk og behagelig. Vores Refill kan selvfølgelig bruges med vores tandskinner og andre skinner fra tandlæger.

Når du vælger vores produkter giver vi dig altid 100% tilfredshedsgaranti og gratis frakt.

Produkt præsentation på engelskReviews

Kundeanmeldelser

Fungerer ikkeAnmeldt af Christine (Sverige), 2015-11-26
Antal stjerner:
Bestemt god smag og skaber ikke nogen smærter eller følsomhed. Giver desværre ikke det synlige resultat overhovedet, ... Helt ineffektive.

Kommentar fra Beconfident:
Desværre finnes der personer til hvilket tandblegningsbehandling giver ingen eller meget dårlige resultater. I disse tilfælde, vil vi normalt bede kunden om at kontakte os, og vi tilbyder en anden behandling eller fuld tilbagebetaling af pengene. I nogle tilfælde har kunden har ikke afsluttet hele behandling eller er det blev udført forkert. Vi tilbyder altid vores 100% kundetilfredsheds garanti. (Anmeldt den 07/12/2016)
SmagAnmeldt af Cathrine (Sverige), 2015-08-31
Antal stjerner:
Det smager lidt snusket .. men meget bedre end gelen jeg købte hos tandlægen der var riktig snusket. Dette blegegel er okay, synlige resultater efter 3-4 behandlinger. (Anmeldt den 07/12/2016)

Skriv til os

Du anmelder Tandblegningsgel X1 Refill

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Antal stjerner:

E-commerce and design by: Crealevant